Handlekurven er tom.
Studietilbud /

Forkurs i akupunktur

Dersom du ønsker å studere akupunktur og har bakgrunn fra årsenhet i grunnmedisin eller tilsvarende (annen relevant helsefaglige utdannelse eks. sykepleie, fysioterapi, medisin), kan du søke om innpass i studiets 2. år mot at du gjennomfører et forkurs i akupunktur.

 • Beskrivelse

  Det første studieåret på akupunktur består hovedsakelig av medisinske fag hvor undervisningen gis sammen med studenter fra andre bachelorgrader på Institutt for helsefag. Hvis du har fullført og bestått årsenhet i grunnmedisin eller tilsvarende, vil du kunne søke om opptak til å starte på tredje semester på bachelorstudiet i akupunktur.

  Studiespesialisert undervisning innen akupunktur gitt det første studieåret komprimeres til et intensivt to ukers kurs før ordinær studiestart i august. Innholdet i forkurset vil ha hovedvekt på praktiske ferdigheter som punktlokalisasjon og nåleteknikk.

Lukk
 • Praktisk informasjon

  Forkurset foregår i Høyskolen Kristianias lokaler i Prinsensgate to uker før høyskolens semesterstart. 

  Praktisk informasjon
  Forkurset foregår i Høyskolen Kristianias lokaler i Prinsensgate to uker før høyskolens semesterstart. 

  Detaljert undervisningsplan sendes studentene i god tid før oppstart.

   

Lukk
 • Utstyrsliste

  Det er ikke nødvendig å kjøpe inn noe utstyr til forkurset. Det er forventet at studenten kjøper inn pensumlitteratur

Lukk
 • Kursvalg


  • Kurs
   • Kurskode Kurs     Pris a
    4004
    Forkurs i akupunktur Dersom du ønsker å studere akupunktur og har bakgrunn fra årsenhet i grunnmedisin eller tilsvarende (annen relevant helsefaglige utdannelse eks. sykepleie, fysioterapi, medisin), kan du søke om innpass i studiets 2. år mot at du gjennomfører et forkurs i akupunktur. Les mer
    10.000,- Velg