Handlekurven er tom.
Studietilbud /

Forkurs i osteopati

Dersom du ønsker å studere osteopati og har bakgrunn fra årsenhet i grunnmedisin eller tilsvarende (annen relevant helsefaglige utdannelse eks. sykepleie, fysioterapi, medisin), kan du søke om innpass i studiets 2. år mot at du gjennomfører et forkurs i osteopati.

 • Beskrivelse

  Det første studieåret på osteopati består hovedsakelig av medisinske fag hvor undervisningen gis sammen med studenter fra andre bachelorgrader på Institutt for helsefag. Hvis du har fullført og bestått årsenhet i grunnmedisin eller tilsvarende, vil du kunne søke om opptak til å starte på tredje semester av bachelorstudiet i osteopati. 

  Studiespesialisert undervisning innen osteopati gitt det første studieåret komprimeres til et intensivt to ukers kurs før ordinær studiestart i august. Innholdet i forkurset vil ta for seg osteopatiens arbeids- og tenkemåte, og ha fokus på underekstremiteten (ankel, fot, kne, hofte og bekken) gjennom funksjonell anatomi, diagnostisering, undersøkelser og behandling.

Lukk
 • Praktisk informasjon

  Forkurset foregår i Høyskolen Kristianias lokaler i Prinsens gate 7-9 to uker før høyskolens semesterstart.

  Dette er vanligvis i uke 32 og 33. Undervisning gjennomføres hver ukedag mellom kl. 08.15 og 14.30, og det vil være mye praktisk undervisning i klasserom med behandlingsbenker.

  Praktisk informasjon
  Forkurset foregår i Høyskolen Kristianias lokaler i Prinsensgate to uker før høyskolens semesterstart. 

  Detaljert undervisningsplan sendes studentene i god tid før oppstart.

Lukk
 • Utstyrsliste

  Det er ikke nødvendig å kjøpe inn noe utstyr til forkurset, men det kan være greit å ha med en shorts til den praktiske undervisningen.

  Det er forventet at studenten kjøper inn pensumlitteratur.

Lukk
 • Kursvalg


  • Kurs
   • Kurskode Kurs     Pris a
    4003
    Forkurs i osteopati Dersom du ønsker å studere osteopati og har bakgrunn fra årsenhet i grunnmedisin eller tilsvarende (annen relevant helsefaglige utdannelse eks. sykepleie, fysioterapi, medisin), kan du søke om innpass i studiets 2. år mot at du gjennomfører et forkurs i osteopati. Les mer
    16.000,- Velg