Handlekurven er tom.
Studietilbud / Økonomi og regnskap

Fritak- og innpassvurdering

Før du kan få innpasse tidligere utdanning eller få fritak for enkeltkurs må du søke om godkjennelse til den graden det gjelder.

 • Beskrivelse

  For å søke om godkjennelse må du bestille «Fritak- og innpassvurderingen» nedenfor. Du vil i løpet av kort tid motta en ordrebekreftelse hvor det ligger vedlagt et et fritaksskjema (gjelder for både fritak og innpass, da sistnevnte er en rekke fritak).

  Du må videre fylle ut et skjema for hvert fag du ønsker innpasset, og et skjema for hvert fag du ønsker fritak for. Når skjemaene er fylt ut i sin helhet sender du dem til oss per post eller på e-post. Sammen med skjemaet må du legge ved karakterutskrifter, vitnemål, emneplaner og litteraturlister. Detaljert informasjon om adresse finner du i ordrebekreftelsen.

  Først når vi har mottatt dette kan vi behandle søknaden din, og du vil innen kort tid høre fra oss om du får innvilget dine ønsker.

  Om du velger å begynne på studiet du har søkt innpass og/eller fritak i, trekker vi fra de 500,- kronene du har betalt for å få vurdering på din faktura.

  NB! Har du en utenlandsk utdannelse må du søke om NOKUT-godkjennelse før vi kan gi deg noen vurdering.

Lukk
 • Kursvalg


  • Kurs
   • Kurskode Kurs     Pris a
    9999
    Fritak- og innpassvurderi... Før du kan få innpasse tidligere utdanning eller få fritak for enkeltkurs må du søke om godkjennelse til den graden det gjelder. Les mer
    500,- Velg
 • Opptak

  • icon Dokumentasjonsfrist Du må sende inn dokumentasjon som bekrefter at du er kvalifisert for opptak i løpet av en måned
Lukk