Studietilbud /

Rabatt for tidligere studenter ved Høyskolen Kristiania

Studenter som tidligere har studert ved Høyskolen Kristiania (både stedbasert og nettbasert) får 20% rabatt på alle videre nettstudier, inkludert studier ved Edinurgh Business School.

 • Rabattavtalen

  Denne rabattavtalen gjelder for deg som har:

  1. Fullført minimum 60 stp hos Høyskolen Kristiania Nettstudier (tidligere NKS Nettstudier) eller;

  2. Mottatt et vitnemål på fullført fagskoleutdanning, årsstudium, bachelorgrad eller mastergrad hos Høyskolen Kristiania eller Fagskolen Kristiania (tidligere Markedshøyskolen, Norges Kreative Høyskole og Norges Helsehøyskole).


  Slik går du frem:

  1. Trykk på den turkise velgknappen (lenger ned på siden) for å legge dette produktet i din handlevogn. Det vil gi informasjon til opptaksavdelingen om at du skal ha rabattert pris. 

  2. Fortsett så videre til det/de kurset(ene) du vil studere, og trykk igjen på den turkise velgknappen. Fullfør kjøpsprosessen. 

  3. Når du har utført dette vil du få 20% på din bestilling, men vær klar over at rabatten først blir trukket fra på faktura etter godkjenning.

  Etter at kjøpsprossen er gjennomført må vi sjekke opplysningene mot systemene våre og er derfor avhengig av at vi får ditt tidligere studentnummer. Vi ber deg derfor om at du, så snart som mulig, sender oss en e-post med ditt studentnummeret, navn og telefonnummer. Når opplysningene og opptaket er bekreftet vil du få tilgang til kurset(ene) du har bestilt.

  Vi gjør oppmerksom på at rabatten ikke kan brukes i kombinasjon med andre tilbud eller rabatter, og vil også nevne at de fleste av våre kurs og studierer godkjent for støtte i Lånekassen.

  Rabatten gjelder kun for ny bestilling dersom du legger rabatten i handlekurven. Rabatten har ikke tilbakevirkende kraft.

Lukk
 • Om oss

  Høyskolen Kristiania ble grunnlagt i 1914 og tilbyr utdanning i Oslo, Bergen og på nett. Vi er en akkreditert høyskole med 10 000 studenter, 500 ansatte, drøyt 800 millioner i omsetning og tilbyr et bredt mangfold av studier. I løpet av over 100 år har mer enn tre millioner nordmenn tatt utdanning hos oss. 

  Vil tilbyr studier innen syv kategorier, fra yrkesrettet utdanning til masternivå.

  Kategoriene er:

   

  Ved å studere hos Høyskolen Kristiania Nettstudier får du en rekke fordeler:

  • Du kan kombinere studiene med jobb og familie
  • Du kan selv bestemme når du vil studere
  • Se forelesningene så ofte du vil
  • Få tett oppfølging av dyktige veiledere​
Lukk
 • Kursvalg


  • Kurs
   • Kurskode Kurs     Pris a
    9101
    Rabatt for tidligere stud... Studenter som tidligere har studert ved Høyskolen Kristiania (både stedbasert og nettbasert) får 20% rabatt på alle videre nettstudier, inkludert studier ved Edinurgh Business School. Les mer
    0,- Velg