Handlekurven er tom.
Studietilbud / Økonomi og regnskap

Masterregistrering - søknad om opptak

Før du kan bestille et masterkurs, må du søke og få opptak til studiet. Registereringen gjelder kun mastergradene som er i samarbeid med Edinburgh Business School.

Edinburgh Business School

 • Beskrivelse

  Før du kan bestille et masterkurs, må du søke og få opptak til kurset.

  Dette gjør du ved å bestille en registrering til 1500,- kroner nedenfor. Du vil i løpet av kort tid motta en bekreftelse på bestillingen og i den et vedlegg med et Program Entry Form (PEF-skjema).

  Dette PEF-skjemaet fyller du ut i sin helhet og sender til oss i posten. Sammen med skjemaet legger du ved attestert dokumentasjon på Bachelorgrad eller arbeidserfaring, attestert fargekopi av pass/førerkort, samt et originalt passbilde av deg selv. Alle dokumenter må ha rettkopi stempel.

  Først når vi har mottatt dette kan vi behandle søknaden din. Du vil innen kort tid høre fra oss om du får opptak til masterkurset. Registreringsbeløpet vil ikke bli fakturert dersom du ikke får opptak.

Lukk
 • Samarbeidspartner

  Edinburgh Business School

  Heriot Watt University's etter- og videreutdanningsfakultet Edinburgh Business School (EBS), tilbyr høyere akademiske studier. De ønsker å være ledende internasjonalt innen forskning, og er et av Storbritannias topp 35 universiteter. Høyskolen Kristiania Nettstudier er en offisiell samarbeidspartner med Heriot Watt University og tilbyr flere av deres anerkjente masterprogram her i Norge.

Lukk
 • Kursvalg


  • Kurs
   • Kurskode Kurs     Pris a
    2030
    Masterregistrering - søkn... Før du kan bestille et masterkurs, må du søke og få opptak til studiet. Registereringen gjelder kun mastergradene som er i samarbeid med Edinburgh Business School. Les mer
    1.500,- Velg
 • Opptak

  • icon Dokumentasjonsfrist Du må sende inn dokumentasjon som bekrefter at du er kvalifisert for opptak i løpet av en måned
Lukk