Handlekurven er tom.
Studietilbud / HR og ledelse

Prosjektledelse - PRINCE2

PRINCE2® er en internasjonalt anerkjent prosjektledelsesmetode som gir deg sertifisering. Med PRINCE2 gjennomføres prosjekter på en kontrollert og forretningsorientert måte og bidrar til å utvikle og forbedre eksisterende prosjektmidler.

Yrkesrettet utdanning

Metier

 • Beskrivelse

  PRINCE2 (Projects In Controlled Environments) er en internasjonalt anerkjent prosjektledelsesmetode og sertifisering som beskriver prosessene som skal gjennomføres fra oppstart til avslutning i et prosjekt.

  Metoden er basert på erfaringer fra tusenvis av internasjonale prosjekter og PRINCE2 er den sertifiseringen som vokser raskest på verdensbasis. Prosjektledere med PRINCE2-sertifisering er sterkt etterspurte.

  Fokuset for PRINCE2 er prosjektmodellen med faser og beslutningspunkter, samt krav til styringsunderlag. Dette sørger for at prosjekter gjennomføres på en kontrollert og forretningsorientert måte.

  PRINCE2 inneholder to sertifiseringer:


  Kursene baserer seg på en praktisk og pedagogisk oppbygning etter tema, interaktive oppgaver og veiledning fra akkrediterte instruktører.

  Du må ta PRINCE2 Foundation sertifisering før du kan begynne på PRINCE2 Practitioner.

  Metodens bruksområde
  PRINCE2 metoden kan benyttes for alle typer prosjekter uavhengig av størrelse, type, bransje, organisasjon, geografi eller kultur.

  Forberedelser
  Før du starter på PRINCE2 anbefaler vi deg å ta Grunnleggende prosjektledelse, som gir deg en innføring i og oversikt over faget prosjektledelse. 

Lukk
 • Læringsutbytte

  Etter gjennomført kurs skal du kunne anvende PRINCE2s prinsipper, prosesser og temaer for god prosjektledelse, samt kunne tilpasse PRINCE2 til ulike prosjekter.

Lukk
 • Samarbeidspartner

  Metier

  Høyskolen Kristiania Nettstudier er stolte av å kunne tilby et utvalg av Metier Academy sine prosjektstudier. Metier Academy er et av Europas mest anerkjente prosjektakademier, og har 15 års erfaring. De har sertifisert over 10 000 personer, og spesialiserer seg på opplæring innenfor prosjektledelse. Metier er er akkreditert av alle internasjonale standarder innen prosjektledelse.

Lukk
 • Gjennomføring

  Dette e-læringskurset har en praktisk tilnærming til prosjektfaget basert på Metiers 30 års erfaring innenfor prosjektledelse.

  Som student får du tilgang til Metiers læringsportal. Her finner du både teori og praktiske øvelser – utviklet for norske forhold.

  Kurset åpner for stor grad av frihet. Du kan velge når og hvor du vil jobbe og besvarelsen på oppgavene kontrollerer du selv. Kurset inneholder en rekke motivasjonsfremmende elementer som gjør det både faglig interessant og underholdende å gjennomføre.

  Leksjoner og tester er knyttet sammen i et system som måler fremdrift, tidsforbruk og logging av resultater. Kurset har egen nettmentor. Alle oppgaver må være besvart og bestått før du kan fullføre kurset med den avsluttende testen.

   infographic_maneder 18 måneder tilgang til læringsportal
Lukk
 • Kursvalg


  • Yrkesrettet utdanning - Studie (2)
   • Kurskode Kurs     Pris a
    p-1093

    Prosjektledelse PRINCE2

    24.400,- Velg
    1394
    PRINCE2 - Foundation PRINCE2 - Foundation gir en introduksjon til prosjektledelse med PRINCE2. Denne sertifiseringen egner seg for alle som jobber med prosjekter og som ønsker forståelse for roller, ansvarsområder og anvendelse av metoden. Les mer
    12.200,- Velg
    1395
    PRINCE2 - Practitioner PRINCE2 - Practitioner er PRINCE2s videregående nivå og gir en inngående kjennskap til metoden. Med Practitioner vil du få god forståelse for hvordan PRINCE2 anvendes og tilpasses i egen virksomhet. Les mer
    12.200,- Velg
 • Inkludert i pris

  • Nettmentor
  • Alle kurs i studiet
  • Eksamensavgift
  • Tilgang til klasserom på nett
  • Kurs i studieteknikk
Lukk
Lukk
 • Opptak

  • icon Opptakskrav Det er ingen spesielle opptakskrav, men grunnleggende kunnskaper i bruk av PC, e-post og Internett er nødvendig
  • icon Søknadsfrist Hver dag, hele året
Lukk
 • Eksamen

  Gjennomfører du begge kursene, Foundation og Practitioner kan du gå opp til sertifiseringseksamen.

  Eksamen tar man ved Metier Academys kurssenter i Oslo, og arrangeres flere ganger i måneden.

  For oppmelding, ta kontakt Silje med Metriers eksamenssekreteriat på telefon 24 12 45 00 og avtal dato for sertifiseringseksamen.

  Eksamen har en varighet på 1 time ved Foundation og 3 timer for Practitioner.

   

   

Lukk